ທ່ານ ດຣ. ຄຳຜາຍ ພູມະນີວົງ ຫົວໜ້າຂະແໜງຮັບປະກັນຄຸນນະພາບ, ທ່ານ ດຣ. ສີສົມສັກ ແກ້ວບົວເງິນ ຮອງຫົວໜ້າຂະແໜງວິໄຈອາຫານ ພ້ອມດ້ວຍວິຊາການ 02 ທ່ານ ໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມ ແລະ ຮັບໜ້າທີ່ເປັນວິທະຍາກອນໃນກອງປະຊຸມຝຶກອົບຮົມກ່ຽວກັບການສ້າງ SOP ແລະ ການວິໄຈຄຸນນະພາບເຄື່ອງດື່ມ, ນໍ້າ ດ້ວຍ ການນຳໃຊ້ເຄື່ອງ HPLC ແລະ AAS ໃຫ້ແກ່ ຫ້ອງທົດລອງຂອງສູນຄວາມເປັນເລີດ ດ້ານການກະເສດ, ມະຫາວິທະຍາໄລຈຳປາສັກ, ແຂວງຈຳປາສັກ ໃນຄັ້ງວັນທີ 31 ຕຸລາ - 04 ພະຈິກ 2022.

|