ກະຊວງສາທາລະນະສຸກ
 ສູນວິໄຈອາຫານແລະຢາ

ຂ່າວສານ ແລະ ການເຄື່ອນໄຫວ

ຝຶກອົບຮົມການນຳໃຊ້ເຄື່ອງມືວິໄຈທີ່ມະຫາວິທະຍາໄລຈຳປາສັກ
ປະກາດໂດຍ: Khamxay, ວັນທີ: 19/12/2022

ທ່ານ ດຣ. ຄຳຜາຍ ພູມະນີວົງ ຫົວໜ້າຂະແໜງຮັບປະກັນຄຸນນະພາບ, ທ່ານ ດຣ. ​ສີສົມສັກ ແກ້ວບົວເງິນ ຮອງຫົວໜ້າຂະແໜງວິໄຈອາຫານ ພ້ອມດ້ວຍວິຊາການ 02 ທ່ານ ໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມ ແລະ ຮັບໜ້າທີ່ເປັນວິທະຍາກອນໃນກອງປະຊຸມຝຶກອົບຮົມກ່ຽວກັບການສ້າງ SOP ແລະ ການວິໄຈຄຸນນະພາບເຄື່ອງດື່ມ, ນໍ້າ ດ້ວຍ ການນຳໃຊ້ເຄື່ອງ HPLC ແລະ AAS ໃຫ້ແກ່ ຫ້ອງທົດລອງຂອງສູນຄວາມເປັນເລີດ ດ້ານການກະເສດ, ມະຫາວິທະຍາໄລຈຳປາສັກ, ແຂວງຈຳປາສັກ ໃນຄັ້ງວັນທີ 31 ຕຸລາ - 04 ພະຈິກ 2022.

 

ແຫຼ່ງທີ່ມາ :

 

ເອກະສານຕ່າງໆ
ນິຕິກຳຕ່າງໆ
ຕິດຕໍ່ພວກເຮົາ